Bestandsassociatie

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Ibis voor Infra installeren > Inleiding >

Bestandsassociatie

Tijdens de installatie van de programmatuur worden er bestandsassociaties aangemaakt in het Windows register. Dit gebeurt voor zowel Ibis voor Infra bestanden (deze bestanden hebben als extensie .gww) als voor Ibis voor Infra Basisbestanden (deze bestanden hebben als extensie .gcr).

LET OP:

Het aanmaken van bestandsassociaties kan problemen opleveren. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer Ibis voor Infra door verschillende gebruikers in een remote desktop omgeving wordt gebruikt. Wij adviseren in een dergelijk geval de bestandsassociaties in het Windows register te verwijderen.