Kostentypen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Begroting bewerken > Basisgegevens van de begroting >

Kostentypen

Lint: [Bestand] + [Info] + [Kostentypen]

Sneltoets: geen

Icoon: Kostentypen 16x16 Kostentypen 32x32

In de module Calculeren worden tarieven ingedeeld in kostensoorten. De verschillende kostensoorten worden op hun beurt weer ingedeeld in kostentypen.

Data-Kostentypen

Bij het aanmaken van een nieuwe begroting worden de in het venster getoonde data automatisch aangemaakt. Deze data zijn niet te wijzigen.

Knoppen

Sorteerknop

Hiermee kan de data oplopend of aflopend alfabetisch worden gesorteerd. Dit kan op iedere kolom worden toegepast.

Sluiten

Verlaat het venster.

Instellingen

Dit venster valt in de categorie 'overige rasters'. Derhalve reageert dit venster op de instellingen die kunnen worden gemaakt voor dit type raster. Het gaat dan om instellingen met betrekking tot de rasteropmaak en het lettertype.