Navigatie:  Programma algemeen > Programma-instellingen >

Opties

Lint: [Bestand] + [Instellingen] + [Opties]

Icoon: Opties 16x16 Opties 32x32

Via deze functie kunnen programma en module instellingen worden gewijzigd. Eventuele aanpassingen worden door Ibis voor Infra direct doorgevoerd in alle geopende en toekomstig te openen bestanden.

Het venster Opties bestaat uit verschillende onderdelen, die zijn verdeeld in drie secties: Algemeen, Specificeren en Calculeren, elk met een aantal rubrieken. In de sectie Algemeen staan de algemene programma instellingen, die module overstijgend zijn. In de secties Specificeren en Calculeren staan de instellingen die betrekking hebben op de betreffende modules.

N.B.

Standaard zijn alle opties, die hier worden behandeld, in te stellen. Als in een werksituatie bepaalde opties niet kunnen worden ingesteld, dan is dit op applicatieniveau met behulp van het programma configuratiebeheer door de systeembeheer en/of applicatiebeheerder zo geregeld.

Knoppen (voor alle hierna volgende secties en rubrieken)

OK

Verlaat het venster en sla de wijzigingen op.