Posten verwijderen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Begroting bewerken > Maken en wijzigen van een begroting >

Posten verwijderen

Lint: [Start] + [Toevoegen en verwijderen] +[Verwijderen];

sub: [Post/tarief]

Sneltoets: <Shift> + <Delete>

Icoon: Verwijderen 16x16 Verwijderen 32x32

Plaats de cursor in het begrotingsvenster op de betreffende post of selecteer meerdere posten die moeten worden verwijderd en kies één van mogelijkheden in het kader of gebruik het snelmenu via de rechtermuisknop en kies in het keuzemenu [Toevoegen].

Verwijderen post-tarief submenu

In het venster dat hierna verschijnt, wordt een bevestiging gevraagd of de huidige regel daadwerkelijk moet worden verwijderd.

Verwijderen begrotingsregel   Verwijderen begrotingsregels

Knoppen

Ja

Verlaat het scherm en de posten wordt verwijderd.

Nee

Verlaat het scherm en de verwijdering wordt niet uitgevoerd.

Meerdere posten verwijderen

Selecteer de posten die moeten worden verwijderd en kies voor 'Verwijderen'.

Posten verwijderen met de status 'Definitief'

Als een post de status 'Definitief' heeft, is de post  niet te verwijderen. Onderstaande melding worden dan gegeven:

Verwijderen begrotingsregel status Definitief