Updaten als de App wordt gebruikt (MSIX)

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Ibis voor Infra installeren > Ibis voor Infra updaten >

Updaten als de App wordt gebruikt (MSIX)

Als er een nieuwere versie van de App-versie van Ibis voor Infra beschikbaar is, wordt deze automatisch geïnstalleerd. Ook kan Ibis voor Infra wederom vanaf mijn.ibis.nl worden opgestart door op de applicatie te dubbelklikken. Indien er een update beschikbaar is wordt dit als volgt aangegeven:

MSIX 4

Nadat op de knop <Bijwerken> is geklikt wordt Ibis voor Infra geüpdateted en daarna wordt de applicatie opgestart.