Volledige installatie Ibis voor Infra

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Ibis voor Infra installeren > Ibis voor Infra installeren > Installatie met behulp van een Setup (MSI) >

Volledige installatie Ibis voor Infra

Het installatieprogramma wordt opgestart nadat het programma ‘Ibis voor InfraSetup_x64.exe’ wordt gestart. Het volgende venster wordt getoond:

Volledige installatie 1

Afhankelijk van de rechten die de gebruiker op het systeem heeft, moet er eventueel een gebruikersnaam en een wachtwoord van een beheerder worden ingevoerd. In dat geval wordt het onderstaande venster getoond:

Volledige installatie 2

Klik hier op ‘Ja’ om het installatieprogramma op te starten. De installatie wordt voorbereid en het onderstaande venster wordt getoond:

Volledige installatie 3

Nadat het installatieprogramma is opgestart, verschijnt het volgende scherm:

Volledige installatie 4

Nadat op ‘Volgende’ is geklikt, verschijnt het volgende scherm:

Volledige installatie 5

Indien de standaardinstallatie gewenst is, kan hier volstaan worden door de keuze ‘Volledig’ te maken. De programmatuur wordt in de folder C:\Program Files\Ibis\Ibis voor Infra geïnstalleerd.

In de volgende drie gevallen moet in bovenstaand venster de keuze ‘Aangepast’ worden gemaakt.

1.Indien bepaalde onderdelen niet geïnstalleerd moeten worden van Ibis voor Infra.

2.Als een afwijkende programmafolder moet worden ingesteld.

3.Als er een zogenaamde <SERVERFOLDER> moet worden opgegeven tijdens de installatie.

Nadat op ‘Volgende’ is geklikt, verschijnt het volgende scherm:

Volledige installatie 6

Klik hier op ‘Installeren’. Hierna wordt de installatie uitgevoerd. Vervolgens wordt een voortgangsscherm getoond:

Volledige installatie 7

Na de installatie verschijnt het laatste scherm:

Volledige installatie 8

Nadat op ‘Voltooien’ is geklikt, wordt de installatie van Ibis voor Infra voltooid.

Als de installatieprocedure goed is doorlopen, zijn op het Windows Bureaublad de volgende snelkoppelingen aangemaakt:

Volledige installatie 9

Als laatste wordt er in het Windows Startmenu een programmagroep ‘Ibis’ aangemaakt met daarin snelkoppelingen naar de programma’s ‘Ibis voor Infra’ en ‘Ibis voor Infra Basisbestanden'.