Automatisch controleren op updates

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Algemeen >

Automatisch controleren op updates

Lint: [Bestand] + [Help] + [Op updates controleren]

Icoon: Updatecontrole 16x16 Updatecontrole 32x32

De applicatie Ibis voor Infra van Brink Software is uitgerust met een voorziening waarmee gecontroleerd kan worden op de beschikbaarheid van updates van Ibis voor Infra. Deze functionaliteit werkt enkel als de programmatuur via de reguliere Setup (MSI) is geïnstalleerd. Tevens is deze controle enkel mogelijk als er geen bestand is geopend.

LET OP:

Als Ibis voor Infra wordt gebruikt via de Ibiscloud (AVD) omgeving, is het niet mogelijk om gebruik te maken van deze functionaliteit. Brink Software verzorgt in dat geval voor het installeren van de updates.
Meer informatie over het inrichten en de werking van dit updatemechanisme is te vinden op deze pagina in de Help-content van Ibis voor Infra.

Is Ibis voor Infra als App (MSIX) geinstalleerd dan wordt de applicatie altijd automatisch bijgewerkt naar de meest recente versie.