Importeren KpdXml-bestand

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Werken met bestanden > Importeren en exporteren > In de module Calculeren > Importeren >

Importeren KpdXml-bestand

Lint: [Bestand] + [Importeren]+ [KpdXml-bestand]

Icoon: Importeren Xml bestand 16x16 Importeren Xml bestand 32x32

Wanneer de optie importeren voor een KpdXml-bestand wordt gekozen, wordt vervolgens het XML-bestand ingelezen en geconverteerd naar het Ibis voor Infra formaat.

Importeren KpdXml

Velden

Zoeken in

Alleen de eerste keer wordt hier standaard de ingestelde bestandsmap getoond, daarna wordt de laatst geopende map getoond. Desgewenst kan een andere map worden gekozen om te zoeken naar bestanden in andere mappen.

Bestandsnaam

In dit veld wordt de naam van het te importeren bestand ingevoerd. Dit kan alleen een KpdXml-bestand (eindigend op .XML) zijn.

Openen

Importeer het gekozen bestand en sluit het venster.

Annuleren

Verlaat het venster zonder een bestand te importeren.