Importeren offline Gww-bestand

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Werken met bestanden > Importeren en exporteren > In de module Specificeren > Importeren >

Importeren offline Gww-bestand

Lint:  [Bestand] + [Importeren] + [Offline Gww-bestand]

Icoon: Importeren Offline Gww bestand 16x16 Importeren Offline Gww bestand 32x32

Ibis voor Infra kan document georiënteerd werken (net als bijvoorbeeld Word en Excel) maar kan ook met een centrale database werken. Als centrale database wordt SQL Server gebruikt. In welke van de twee modi Ibis voor Infra moet werken, is in te stellen bij de opties van het programma. Deze menukeuze is alleen maar beschikbaar als met een centrale database wordt gewerkt.

Importeren offline Gww-bestand

Velden

Zoeken in

Alleen de eerste keer wordt hier standaard de ingestelde bestandsmap getoond, daarna wordt de laatst geopende map getoond. Desgewenst kan een andere map worden gekozen om te zoeken naar bestanden in andere mappen.

Bestandsnaam

In dit veld wordt de naam van het te importeren offline bestand ingevoerd. Dit kan alleen een Gww-bestand (eindigend op .GWW) zijn.

Knoppen

Openen

Importeer het gekozen offline bestand en sluit het venster.

Annuleren

Verlaat het venster zonder een offline bestand te importeren.

Wanneer een Gww-bestand wordt aangewezen dat niet het kenmerk 'offline' heeft, wordt hiervan een melding gegeven:

Importeren offline Gww-bestand foutmelding

Knoppen

Ja

Importeer het gekozen bestand en sluit het venster. Zie verder de beschrijving van het importeren van een Gww-bestand.

Nee

Verlaat het venster zonder een bestand te importeren.

Wordt een Gww-bestand aangewezen dat wel het kenmerk 'offline' heeft dan wordt het offline Gww-bestand geïmporteerd en een voortgangsindicator verschijnt:

Importeren offline Gww-bestand SQL voortgangsindicator

Knoppen

Annuleren

Breek het importeren van het offline Gww-bestand af. In het venster dat hierna verschijnt, wordt hiervan een bevestiging gegeven:

Importeren offline Gww-bestand SQL annuleren

Nadat de import is voltooid wordt hiervan een melding gegeven:

Importeren offline Gww-bestand SQL gereed