Lid verwijderen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Bestek bewerken > Deel 3 – Bepalingen >

Lid verwijderen

Lint:  [Start] + [Toevoegen en verwijderen] + [Verwijderen];

sub: [Lid...]

Icoon: Verwijderen lid 16x16 Verwijderen lid 32x32

Plaats de cursor in het besteksvenster op het lid dat u wilt verwijderen en kies één van de mogelijkheden in het kader of gebruik de rechtermuisknop en kies in het keuzemenu [Verwijderen lid]. In het venster dat hierna verschijnt wordt een bevestiging gevraagd of dit lid moet worden verwijderd.

Verwijderen lid

Knoppen

Ja

Verlaat het scherm en het lid wordt verwijderd.

Nee

Verlaat het scherm en de verwijdering wordt niet uitgevoerd.

Meerdere leden verwijderen

Selecteer de leden die u wilt verwijderen.

Kies één van de mogelijkheden in het kader of gebruik de rechtermuisknop en kies in het keuzemenu [Verwijderen lid]. In het venster dat hierna verschijnt wordt een bevestiging gevraagd of de geselecteerde leden moeten worden verwijderd.

Verwijderen leden

Knoppen

Ja

Verlaat het scherm en de geselecteerde leden worden verwijderd.

Nee

Verlaat het scherm en de verwijdering wordt niet uitgevoerd.