Lid toevoegen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Bestek bewerken > Deel 3 – Bepalingen >

Lid toevoegen

Lint: [Start] + [Toevoegen en verwijderen] + [Toevoegen];

sub: [Lid]

Sneltoets: <Ctrl> + <Shift> + <L>

Icoon: Toevoegen lid 16x16 Toevoegen lid 32x32

1.Plaats de cursor op een bepaling in het bestekvenster en kies één van bovenstaande mogelijkheden of gebruik de rechtermuisknop en kies in het keuzemenu [Toevoegen lid].

2.In het venster dat hierna verschijnt kan een nieuw lidnummer worden ingevoerd.
Toevoegen lid

Knoppen

OK

Het gekozen lidnummer verschijnt in het besteksvenster, waar verdere tekst aan kan worden toegevoegd.

Annuleren

Verlaat het scherm zonder een lid toe te voegen.

3.Indien echter het gekozen lidnummer voorkomt in het Algemeen Bestek Bestand, zal het programma vragen of het lid moet worden overgenomen uit de RAW-catalogus.
Toevoegen lid uit catalogus

Knoppen

Ja

Het lidnummer wordt in het bestekvenster geplaatst, compleet met de tekst uit het Algemeen Bestek Bestand.

Nee

Het lidnummer wordt in het bestekvenster geplaatst, waar verdere tekst aan kan worden toegevoegd.