Ongedaan maken

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Programma algemeen > Undo-Redo >

Ongedaan maken

Werkbalk snelle toegang

Sneltoets: <Ctrl> + <Z>

Icoon: Ongedaan maken 16x16 Ongedaan maken 32x32

Ongedaan maken

Met bovenstaande mogelijkheid kunt u uw allerlaatste actie ongedaan maken.

Ook is het op deze manier mogelijk om uw laatste acties één voor één ongedaan te maken, maar in dat geval is het gemakkelijker om gebruik te maken van de optie 'Ongedaan maken geavanceerd'.

Ongedaan plus ongedaan geavanceerd

Ongedaan maken geavanceerd

Werkbalk snelle toegang

sub: [Ongedaan maken geavanceerd...]

Sneltoets: <Ctrl> + <Shift> + <Z>

Icoon: Ongedaan maken geavanceerd 16x16 Ongedaan maken 32x32

Er wordt een lijst weergegeven van de acties (met datum en tijd) die u ongedaan kunt maken.

Ongedaan maken geavanceerd

Wanneer u een actie aanklikt, worden ook alle acties erboven in de lijst geselecteerd om ongedaan te worden gemaakt. Een willekeurige selectie van bewerkingen is niet mogelijk.

Knoppen

OK

De geselecteerde acties worden ongedaan gemaakt.

Annuleren

Verlaat het scherm zonder een actie ongedaan te maken.

N.B.

Wanneer u omschakelt naar een andere module binnen Ibis voor Infra wordt de lijst verwijderd. Ook bij het (automatisch) opslaan van een bestand wordt de lijst verwijderd.