Opnieuw uitvoeren

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Programma algemeen > Undo-Redo >

Opnieuw uitvoeren

Werkbalk snelle toegang

Sneltoets: <Ctrl> + <Y>

Icoon: Opnieuw uitvoeren 16x16 Opnieuw uitvoeren 32x32

Opnieuw uitvoeren

Nadat u de actie ongedaan maken heeft uitgevoerd en u later besluit dat u deze actie toch niet ongedaan wilt maken, kunt u dit herstellen door gebruik te maken van deze actie.

Als u van gedachten verandert, kiest u opnieuw voor de opdracht 'Ongedaan maken'.

Indien meerdere acties één voor één ongedaan zijn gemaakt, kan de opdracht 'Opnieuw uitvoeren' ook meerdere keren achter elkaar worden uitgevoerd, maar in dat geval is het gemakkelijker om gebruik te maken van de opdracht 'Opnieuw uitvoeren geavanceerd'.

Opnieuw plus opnieuw geavanceerd

Opnieuw uitvoeren geavanceerd

Werkbalk snelle toegang

sub: [Opnieuw uitvoeren geavanceerd...]

Sneltoets: <Ctrl> + <Shift> + <Y>

Icoon: Opnieuw uitvoeren geavanceerd 16x16 Opnieuw uitvoeren geavanceerd 32x32

Als u meerdere acties tegelijk ongedaan wilt maken, maakt u van één van bovenstaande keuzes. Er verschijnt een lijst van bewerkingen die opnieuw kunnen worden uitgevoerd.

Selecteer de gewenste bewerking in de lijst en alle bewerkingen die in de lijst boven de geselecteerde bewerking staan worden eveneens geselecteerd. Een willekeurige selectie van bewerkingen is niet mogelijk.

Opnieuw uitvoeren geavanceerd

Knoppen

OK

De geselecteerde acties worden ongedaan gemaakt.

Annuleren

Verlaat het scherm zonder de actie 'Ongedaan maken geavanceerd' uit te voeren.

N.B.

Wanneer u omschakelt naar een andere module binnen Ibis voor Infra wordt de lijst verwijderd. Ook bij het (automatisch) opslaan van een bestand wordt de lijst verwijderd.