Productondersteuning

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Algemeen >

Productondersteuning

Lint: [Bestand] + [Help] + [Productondersteuning]

Icoon: Productondersteuning 16x16 Productondersteuning 32x32

Het venster dat verschijnt na het activeren van bovenstaande menukeuze is van belang, wanneer u support vraagt aan de helpdesk van Brink Software. Alle informatie die u hier invult en die door het programma wordt gegenereerd, kunt u laten afdrukken op de printer en vervolgens per post of fax versturen. Deze gegevens kunnen echter nog sneller verstuurd worden door voor de optie voor het versturen per e-mail te kiezen:

Productondersteuning

Tabblad Probleemomschrijving

Hier heeft u de mogelijkheid om een probleemomschrijving in te voeren.

Tabblad Rapport

Hier wordt een overzicht getoond waarin algemene informatie staat over de wijze waarop het programma is geïnstalleerd.

Knoppen

Uitvoeren...

Genereert een rapport met daarin de inhoud van de tabbladen 'Rapport' en 'Probleemomschrijving' en voert dit uit naar een bestand, afdrukvoorbeeld of e-mail. Dit is afhankelijk van welke keuze is gemaakt bij het item 'Uitvoeren naar'.