Snel openen laatst bewerkte bestanden

Navigatie:  Werken met bestanden >

Snel openen laatst bewerkte bestanden

Lint: [Bestand] + [Openen]

Sub: [1…] of [2…] of [3…] of [4...]

Icoon: geen

Ibis voor Infra kan document georiënteerd werken (net als bijvoorbeeld Word en Excel) maar kan ook met een centrale database werken. Als centrale database wordt SQL Server gebruikt. In welke van de twee modi Ibis voor Infra moet werken, is in te stellen bij de opties van het programma. Het openen van een bestand is verschillend voor document georiënteerd werken en voor werken in een SQL Server omgeving.

Het keuzemenu [Bestand] toont maximaal de negenennegentig (99) laatst bewerkte bestanden (wanneer u document georiënteerd werkt) of projecten (wanneer u in een SQL Server omgeving werkt). Deze 'recent files' maken dat u bestanden die u met regelmaat bewerkt niet steeds hoeft te openen met [Bestand], [Openen]. U opent ze simpelweg door erop te klikken.

Lijst meest recente bestanden