Bestaand Word-sjabloon aanpassen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Programma algemeen > Geïntegreerd Word-bestand >

Bestaand Word-sjabloon aanpassen

Lint: [Bestand] + [Instellingen] + [Word-sjabloon wijzigen];

Icoon: Word 2007-sjabloon nieuw 32x32

Net als met de vorige functie wordt ook met deze functie een Word-sjabloon gemaakt. Hetzelfde dialoogvenster verschijnt waarin nu een bestaand bestand moet worden aangewezen.

N.B. Het verdient aanbeveling om een sjabloon vanuit Ibis voor Infra te maken, omdat dan de extra werkbalk voor het invoegen van de Ibis voor Infra velden beschikbaar is.