Info / licentie-informatie

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Algemeen >

Info / licentie-informatie

Lint: [Bestand] + [Help] + [Info]

Icoon: Info 16x16 Info 32x32

Als bovenstaande menu optie wordt geactiveerd, zal een venster verschijnen dat de licentiegegevens toont die bij de overeenkomst voor het gebruik van dit Ibis-programma horen. Bovenin wordt de versie van Ibis voor Infra getoond. Het versienummer is opgebouwd volgens het volgende format: major.minor.revision.build. In dit voorbeeld: 2.0.2303.12701.

Onder licentiegegevens wordt verstaan bedrijfsinformatie (informatie over de gebruiker die gerechtigd is voor gebruik van dit programma) en de door de gebruiker aangeschafte programma opties en modules.

Tevens wordt de plaats van de userfolder en de serverfolder getoond.

Als laatste wordt onder Gebruiksrecht de NAW-gegevens van de klant getoond.

Info GwwBundel Named Use