Installatie Ibis voor Infra met ingeven van een <SERVERFOLDER>

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Ibis voor Infra installeren > Ibis voor Infra installeren > Installatie met behulp van een Setup (MSI) >

Installatie Ibis voor Infra met ingeven van een <SERVERFOLDER>

Het installatieprogramma wordt opgestart nadat het programma ‘IbisVoorInfra_Setup_x64.exe’ wordt gestart.

Als er een <SERVERFOLDER> moet worden opgegeven tijdens de installatie dan moet in onderstaand venster de keuze ‘Aangepast’ worden geselecteerd:

Installatie Serverfolder 1

Het ingeven van een <SERVERFOLDER> is belangrijk wanneer:

er gebruik wordt gemaakt van centrale applicatie-instellingen;

er gebruik wordt gemaakt van centrale instellingen.

Het volgende venster wordt dan getoond:

Installatie Serverfolder 2

Als er een <SERVERFOLDER> moet worden opgegeven dan moet eerst aan de onderzijde van dit venster bij ‘Gebruik Serverfolder’ een vink worden gezet. Pas dan kan met behulp van de knop ‘Wijzigen…’ aan de rechterzijde een andere <SERVERFOLDER> worden geselecteerd. Standaard is als <SERVERFOLDER> de installatiefolder geselecteerd.

Vervolgens moet op ‘Volgende’ worden geklikt, waarmee de reguliere installatieprocedure wordt hervat.